Tuinaanleg

Driesse Tuin & Bestrating is gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin. De beplanting en bestrating wordt afgestemd naar de wensen van de klant. Heeft u geen groene vingers? Driesse Tuin & Bestrating adviseert u graag in de realisatie van een onderhoudsvriendelijke tuin. Daar tegenover gaat meer en meer aandacht gaat uit naar de ecologische siertuin, waar de natuur rijkelijk aanwezig is en uitbundig kan floreren. Naar wens houden wij hier rekening mee en helpen wij u graag ook deze droomtuin te realiseren.

Aanleg is er in alle maten en vormen. U kunt bijvoorbeeld denken aan de aanleg van een nieuwe voor- en achtertuin, een oprit, een schutting, een vlonder, een veranda, groen borders en overige werkzaamheden.

Ik bespreek graag met u uw wensen en kan u tevens helpen met de realisatie van een ontwerp.

Project Duingeest – Monster

Project Duingeest – Monster

In een nieuwbouwwijk in Monster, dichtbij het strand, is door Driesse Tuin & Bestrating deze tuin aangelegd in het thema 'de duinen'.
Project Tuinveld 1 – ‘s-Gravenzande

Project Tuinveld 1 – ‘s-Gravenzande

Aanleg van twee voortuinen, met oprit,  in een nieuwbouwwijk in 's-Gravenzande.
Project Den Haag

Project Den Haag

Renovatie van een voortuin; bestrating en beplanting! Ook voor de aanleg van een mooie oprit bent u bij Driesse Tuin & Bestrating aan het juiste adres.
Project Boedijnhof – ‘s-Gravenzande

Project Boedijnhof – ‘s-Gravenzande

Voor deze klant is een nieuwe voortuin gerealiseerd. De voortuin is een combinatie van een klassieke klinker met stoere antraciet tegel. Als eyecatcher de olijfboom in het midden van de tuin.
Project Tuinveld 2 – ‘s-Gravenzande

Project Tuinveld 2 – ‘s-Gravenzande

Een aantal impressiefoto's van de realisatie van een tuin in een nieuwbouwwijk in 's-Gravenzande. Foto's van het eindresultaat volgen nog!

Bel nu voor een gratis kennismakingsgesprek

BEL: 06 - 11151099
Of

Vul uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op