Tuinontwerp

Driesse Tuin & Bestrating verzorgt een tuinontwerp naar iedere wens. Wij plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u, waarin we uw wensen met u bespreken en waar nodig advies geven. Aan de hand van uw wensen, wordt een concept ontwerp gemaakt. Waar nodig maken wij aanpassingen totdat het uiteindelijke ontwerp volledig aan uw wensen voldoet.

Zaken die tijdens ons gesprek met u aan de orde komen zijn:

  • Indeling van uw tuin
  • Soorten beplanting voor in uw tuin
  • Soorten bestratingen voor in de tuin
  • Professioneel advies over uw tuin

Aan de hand van het ontwerp, wordt een offerte gerealiseerd. Na akkoord van de offerte maken wij met u een afspraak voor de realisatie van uw tuin.

Project Duingeest – Monster

Project Duingeest – Monster

In een nieuwbouwwijk in Monster, dichtbij het strand, is door Driesse Tuin & Bestrating deze tuin aangelegd in het thema 'de duinen'.
Project Boedijnhof – ‘s-Gravenzande

Project Boedijnhof – ‘s-Gravenzande

Voor deze klant is een nieuwe voortuin gerealiseerd. De voortuin is een combinatie van een klassieke klinker met stoere antraciet tegel. Als eyecatcher de olijfboom in het midden van de tuin.
Project Tuinveld 2 – ‘s-Gravenzande

Project Tuinveld 2 – ‘s-Gravenzande

Een aantal impressiefoto's van de realisatie van een tuin in een nieuwbouwwijk in 's-Gravenzande. Foto's van het eindresultaat volgen nog!
Project Wijk van Sion – Rijswijk

Project Wijk van Sion – Rijswijk

Realisatie van een voor- en achtertuin in een nieuwbouwwijk in Rijswijk. De klant wilde graag een onderhoudsvriendelijke tuin met groene borders.

Bel nu voor een gratis kennismakingsgesprek

BEL: 06 - 11151099
Of

Vul uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op